MOLVEDO

………Μια γκριζα  χειμωνιατικη μερα  , ενα γκρι ποδηλατο , εκανε την εμφανιση του απο το πουθενα , καμαρωτο  καμαρωτο , παρολα τα χαλια του επανω στην καροτσα του παλιατζη …….    Χωρις τροχους , με στραβο μπροστινο πηρουνι , και αχρηστα περιφερειακα  ,σκουριασμενα  κολλημενα ,ενα ματσο σιδερα ενα ματσο χιλιομετρα ….

……………..Το φορτωσα  στο ωμο  , η τσεπη  ελαφρωσε  εαν θυμαμαι καλα  50  γιουρο  ,η δουλεια  φορτωθηκε και αυτη στα  κοκορια ,  και  γυρισα πισω στο μαγαζι .

Ρε τον τρελο  !!!!   Τι μαζεψε  παλι  !!!!   Κοιτα να δεις  τενεκε  που εφερε , και το γελιο  επεσε  συνεφο   …

Τους κοιταξα  με ενα παραξενο βλεμμα ., τα γελια κοπηκαν …….

Ενα χαμογελο αρχισε να σχηματιζεται στο προσωπο μου ,γυρισα πισω στα παλια  …βαφες ντουκο με τις τρομπες των φλιτ ,αλοιφες γιαλισματος  και τριψιμο με τις ωρες  …αυτοκολητα   STP   και Wyyn”s   για να τρεχει πιο γρηγορα  !!!!!

σιγοψιθυρισα   σχεδον  απο  μεσα μου  ..  αυτο  ειναι ενα  MOLVEDO   ……..   αλλα  που να ξερετε  εσεις  …..

Συνεχεια …στο  2011

(  το ποδηλατο  ειχε λυθει το ιδιο βραδυ  … παρεμενε την  σειρα του  δεν θυμαμαι για ποσα χρονια  σε μια γωνια  .   Τους τελευταιους  3 μηνες  αρχισα να το ετοιμαζω προς  επαναφορα )  …. ο   λογος  που γραφονται  ολα αυτα δεν εχει να κανει  με την αξια του , ως ειδος  περιορισμενης σειρας παραγωγης  και σπανιων ειδικων  ανταλλακτικων  ….Ενα ποδηλατο της σειρας της εποχης του ηταν ,ομως με αυτα και αυτα μεγαλωσαμε  ..με αυτα ξεκινησαμε  , και παλι σε αυτα καταληγουμε  …ετσι να κλεισει ο κυκλος  και να αρχισει ξανα  ..  η αξια  του  ειναι  η χαρα που δινει  σε αυτους  που μπορουν να το  νιωσουν  …..και οπως ειπαν τα παιδια  τενεκες  ειναι  .

μονο   που οι τενεκεδες   καμια φορα ειναι θαμενοι με χρυσαφι  μεσα τους   .

συνεχιζεται    ……  καλη μας   νυκτα

18   Σεπτεμβριου  2011

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

10  Νοεμβρη  2011                                                                                                                            Το πλαισιο  απαλλαγμενο   απο  τα παλια χρωματα  ,σκουριες  ,κλπ  κλπ… περασμενο

3 φορες ειδικο αντισκωριακο  για προστασια   και   συνεχεια  ακρυλικο  ασταρι  βαφης  

………………………….Update  3  Ιουνιου  2013 ……………………………………………..

το  molvedo  μου …..το δικο  Μου  το mοlvedo   δλδ  …  ζει και  συνεχιζει  τον τεμπελικο  υπνο του στην  γωνια του  ..

και  φυσικα  ΔΕΝ  πωλειται  …

καποιος  κοπιαρε  την  φωτογραφια μου ,  σε αγγελια πωλησης του

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

 για την ιστορια  και μονο   η  αφορμη  του ονοματος   Μolvedo   ηταν   …….     

molvedo

Leave a comment