Αυγουστος στην πολη ……..

Αυγουστιατικα  κουρελια τραγουδουν  ακομη ………….

το πρωτο ενα  CASATI  GOLD  LINE s  δεκαετιας 80  με το  γνωστο  μπριλαντι  χρωματισμο   απο   Κορυδαλλο  μερια  , και εφευγε το καραβι στο παραπεντε , και πηγα με την ψυχη στο στομα να προλαβω  , μεγαλο νουμερο 57 +  και η σκουρια ακομη μεγαλυτερη … ενταξει  αντεξε  τοσα χρονια πεταμενο στα   χωραφια  του Βολου ..  εμενα η καρδια μου δεν το αντεξε να το  βλεπω σε αυτα τα χαλια  ..     . Οποιος  το πηρε  χαρα στο κουραγιο του  ..  (εαν ποτε διαβασει αυτες τις γραμμες  να στειλει το υπολοιπο της ιστοριας μας . ..)

ναι καλα  μην περιμενετε να δειτε φωτο … ιατροδικαστης  δεν υπηρξα  ποτε       για την ιστορια και μονο  ως μοντελλο , ενα   CASATI  GOLD LINE   MONZA 

.……………………………………………………………………………………………………………….                                            το δευτερο  ενα  BIANCHI  1973/74  

και αυτο της τελευταιας στιγμης  για το φευγα των διακοπων… δεν ηταν ομως οτι θα ηθελα  , ετσι  εμεινε και αυτο στο χωραφι  !

απο την  Σταματα   ενα πρωινο σαββατο του αυγουστου , σωτηριον ετος  2012

………………………………………………………………………………………………………………….. 

update  8/12/2012

τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος  !!

το bianchi  ,  κατα πασα πιθανοτητα  , εαν προκειται για το το ιδιο  ακριβως  .            ( ως  μοντελο και χρονολογια  βεβαιως   ειναι) .                                                                  μπορω να το εξακριβωσω και απο τα νουμερα πλαισιου  …εαν το θελησω  .

πωλειται στο   ebay.uk    ως  frameset  μονο  …πλαισιο σκετο  δλδ  ,   φρεσκοβαμενο  και  σενιαρισμενο  , και  ετοιμο για καταναλωση  ως  λαμπρον πακετο  για το χριστουγεννιατικο δενδρο ..

ΟΧΙ  ποδηλατο κομπλε  .σκελετος  μονο  απο   Ελληνα πωλητη  Κερκυραιο ..

ισως να προκειται και για συμπτωση  .πολυ πιθανον  ..αλλωστε ειχαν βγει κατι χιλαδες  σε νουμερα πλαισια  φασον στα τοτε  χρονια  , περιεργος ειμαι εαν θα κτυπηθει  ..  ( by now  400 GBP !!! )  ..καμια φορα κανεις δεν ξερει …εδω υπαρχουν απιστευτα κοματια και μενουν στα αζητητα , απο την αλλη  αβυσσος η ψυχη ..

Και συγνωμη για να  το  καταλαβω …. Εαν ηταν ενα συλλεκτικο πραγματικα  σπεσιαλ πλαισιο τι θα ζητουσε   … Ενταξει ο καθενας αξιολογει  αυτο που εχει και το πουλαει οσο θελει , αλλα το θεμα ειναι εαν θα πουληθει ποτε , και εαν πραγματικα αξιζουν οι τιμες για καποια απλα , και επαναλαμβανω απλα πλαισια που τυχαινει να φερουν ενα βαρυγδουπο  ονομα επανω τους .Τελος για μια φορα ακομη ειμαι κατα της  ολικης  επανα-βαφης , σε ενα αντικειμενο  40 και πλεον ετων   την στιγμη μαλιστα που μια ελαφρια  συντηρηση ,ενα απλο χαδι  , μπορει καλλιστα να  το επαναφερει  στην ζωη  .

Εαν κατι μας τραβα επανω του ειναι αυτο ακριβως  , η πατινα του χρονου … και το στορυ που κουβαλα .

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Υποθεση  μια στο δισεκατομυριο  να εχεις   την  …..  Strato  του  Rory  Gallagher   !!!!  και εξ αιτιας  των χτυπηματων , φθορας , ιδρωτα , ποταμια αλκοολ , και  χιλιαδων  εκατομυριων  σολο που εχει επανω της  …εσυ   να  την πας   για βαψιμο βερνικομα στον μαστρο Μητσο  το λουστραδορο της γειτονια σου ..

μετα θα ρωτας  γιατι καταντησες  ζομπι     ,  και ποιος  σου εκανε βουντου  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Εαν   ηθελα κατι καινουργιο και να γιαλιζει  ….ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Rory_Gallagher's_1961_Fender_Stratocaster

Leave a comment